Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU e în semifinalele Ligii Naționale de baschet feminin

 

Pentru al patrulea an la rând, Olimpia CSU s-a calificat în semifinalele Ligii Naționale de baschet feminin, echipa de la poalele Tâmpei fiind din nou sigură că va juca una dintre finale.

Formația pregătită de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic a câștigat și al doilea meci jucat la Constanța, al patrulea al seriei din sferturi cu Phoenix. Cu Biljana Pesovic în zi de grație, „olimpicele” s-au impus cu 76-64, pe sferturi 25-14, 12-12, 19-19, 20-19, și au închis seria cu scorul general de 3-1.

Pesovic a încheiat disputa cu 29 de puncte, 10 recuperări și 6 pase decisive, celelalte puncte ale echipei noastre fiind marcate de: Podar – 15, Filip și Wingate – câte 10, Prlja – 9, Bartee – 3.

„Este încă o performanță extraordinară a echipei de baschet a Brașovului. Au fost meciuri foarte dificile. Felicit întreaga echipă pentru efortul depus. Felicitări și formației din Constanța, pentru ceea ce a realizat în acest sezon. Din păcate pentru noi, să joci în 7-8 jucătoare este dificil. Cu atât mai mult este de apreciat performanța pe care au reușit-o fetele. O remarcă pentru Brandi Wingate, care, deși va trebui să se opereze la genunchi, a ținut neapărat să joace. Câți alți jucători ar fi făcut așa ceva?”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

În semifinale, Olimpia CSU se va confrunta cu CSM Satu Mare, într-o serie care se va decide tot în sistemul cel mai bun din 5 meciuri. Primele două vor avea loc la Satu Mare, pe 23 și 25 aprilie. Partida a treia este programată pe 30 aprilie, la Brașov, unde va avea loc și jocul 4, dacă va fi nevoie. În cazul în care seria se va duce în duelul decisiv, acesta se va disputa la Satu Mare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare