Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU e în semifinalele Cupei României

 

Olimpia CSU Brașov s-a calificat în această seară în semifinalele Cupei României la baschet feminin.

În prima lor partidă din turneul Final 8 al competiției, „olimpicele” au trecut cu 71-64, pe sferturi 22-20, 14-16, 20-18, 15-10, de Phoenix Galați.

Confruntarea disputată în Sala „Kati Szabo” din Sf. Gheorghe a fost una echilibrată, decisă în ultimul sfert, când Olimpia CSU s-a desprins decisiv și a avut parte de un final fără emoții. Antrenorul Dan Calancea a preferat să nu o folosească decât câteva secunde pe Dominique Johnson, care a ajuns duminică dimineață la Brașov, pe postul de conducător de joc evoluând Ioana Ghizilă și Maria Ferariu. Chiar și în aceste condiții, echipa a arătat bine pe faza ofensivă, unde Pesovic, Higgins și Webb au reușit să pună mingea în coș. Și pe apărare lucururile au mers bine, în fața unei formații care totuși nu are o forță deosebită.

Biljana Pesovic a fost singura care a stat pe parchet 40 de minute și a încheiat jocul cu 25 de puncte (procentaj excelent de la 3 p, 80%, 4 reușite din 5 aruncări). Au mai marcat pentru Olimpia CSU, Webb – 16 p, Higgins – 15 p, Ardelean – 8 p, Ghizilă – 5 p, Crăciun – 2 p.

Pentru Phoenix Galați au înscris: Covile – 17 p, Steenholdt – 15 p, Rutan – 10 p, Dumitrache – 9 p, McKenzie – 8 p, Filip – 5 p.

Pentru un loc în finală, Olimpia CSU Brașov se va duela mâine, de la ora 20.00, cu învingătoarea partidei Sirius Tg. Mureș – CSBT Alexandria, care se va disputa în această seară, de la ora 20.00.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare