Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, „dublă” dificilă în sferturile Cupei României

 

Olimpia CSU Brașov se va duela cu Universitatea ICIM Arad în sferturile de finală ale Cupei României la baschet feminin. Partida tur va avea loc pe 2 decembrie la Arad, returul fiind programat o săptămână mai târziu, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

„Ne așteaptă o «dublă» în care echipa din Arad este favorită. Săptămâna trecută, în meciul de campionat, am jucat de la egal la egal, chiar pe terenul lor. Din păcate, absența pivotului Dara Kovacevic, a cântărit mult. Sper ca Dara să se refacă rapid și să ne ajute în această dublă manșă. Chiar dacă Aradul pornește cu prima șansă, asta nu înseamnă ca este și calificată deja. Ne vom lupta și ne vom juca șansa. Aradul nu va avea partide ușoare. Faptul că vom disputa partida retur la Brașov este un avantaj pentru noi”, a declarat antrenorul „olimpicelor”, Dan Calancea.

Celelalte trei partide din sferturile de finală sunt: CSM Târgoviște – ACS Sepsi Sf. Gheorghe; CSBT Alexandria – Phoenix Galați; Universitatea Cluj – CSU Alba Iulia.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare