Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, de nerecunoscut. Meci de coșmar la Sf. Gheorghe

 

Olimpia CSU Brașov a început prost semifinala Ligii Naționale de baschet feminin cu Sepsi Sf. Gheorghe. În prima partidă a seriei care se decide în sistemul cel mai bun din trei confruntări, care a avut loc în Covasna, „olimpicele” au fost de nerecunoscut, au avut o evoluție extrem de modestă și au pierdut fără drept de apel, 44-89, pe sferturi, 16-18, 6-24, 15-22, 7-25. Nimic nu a mers în tabăra brașoveană, elevele antrenorilor Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic întrecându-se în ratări și greșeli.  

Pentru formația de la poalele Tâmpei au marcat: Webb – 12 p, Houser – 11 p, Hoggins – 10 p, Ardelean – 6 p, Al Ash Hab și Johnson – câte 2 p, M. Ferariu – 1 p.

„Am început bine jocul, am avut un prim sfert reușit. Din punctul meu de vedere, în sfertul al doilea s-a decis totul, după care, în repriza a doua, am rulat întreg lotul, pentru a odihni fetele pentru partida a doua. Chiar dacă diferența de pe tabelă a fost mare, scorul e înșelător, nu aceasta este diferența dintre cele două echipe și sunt convins că miercuri, la Brașov, putem câștiga și putem duce seria în meciul decisiv. Știam că Sf. Gheorghe e favorită, dar mă așteptam la o replică mai bună din partea formației noastre în acest prim duel”.

A doua confruntare a seriei va avea loc miercuri, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button