Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU. Dan Calancea: „Putem câștiga și la Arad”

 

Olimpia CSU Brașov va avea parte mâine, de la ora 18.00, de o partidă dificilă în Liga Națională la baschet feminin. 

Brașovencele, care până acum au pierdut un singur meci din cele șapte jucate, cu liderul Sepsi Sf. Gheorghe, vor juca la Arad, cu o altă grupare care se luptă pentru o poziție fruntașă la finalul sezonului regulat. Arădencele au deja trei înfrângeri, iar un eventual succes al „olimpicelor” le-ar îndepărta de primele patru poziții.

„Ne așteaptă o partidă foarte dificilă în compania unei echipe care nu are nevoie de nici o prezentare. Sper să facem un meci foarte bun și să câștigăm puntele puse în joc. Favorite sunt arădencele, din mai multe puncte de vedere, dar asta nu înseamnă că nu putem să ne impunem la Arad. Indiferent de rezultatul meciului de la Arad si de cel din ultima partidă a turului, de la Târgoviște, vom termina prima parte a sezonului cel putin pe locul 4, iar pentru acest lucru fetele merită felicitări”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

După etapa de mâine, Liga Națioanală la baschet feminin se va întrerupe, Naționala urmând să dispute primele partide din preliminariile EuroBaschet 2017. De la Olimpia CSU, la prima reprezentativă au fost convocate Gabi Irimia și Ana Ferariu, care se vor alătura lotului după disputa de la Arad.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare