Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU continuă să uimească. Echipa lui Dan Calancea a câștigat derby-ul cu Alba Iulia și și-a asigurat în mare măsură poziția a doua la finalul sezonului regulat

 

Olimpia CSU continuă să uimească lumea baschetului feminin din România. Ceea ce antrenorii Dan Calancea și Nenad Marinkovic și grupul de jucătoare reușesc în acest sezon este cu adevărat incredibil.

Fără doar și poate, Olimpia CSU a devenit emblema orașului în ceea ce privește sporturile de echipă. Oficialitățile sunt acum datoare să pună la dispoziția acestei formații suma de care este nevoie pentru transferul unui pivot de valoare, pentru ca această creație a lui Dan Calancea să poată spera ca va fi campioana României.

Astăzi, „olimpicele” au reușit un meci fantastic în deplasare, la Alba Iulia, grupare care, după transferurile reușite în acestă iarnă, când a luat trei jucătoare de top de la Arad, a devenit în viziunea lui Dan Calancea, principala favorită la titlu. Iar declarația tahnicianului are acoperire în condițiile în care, înainte de a pleca la Alba Iulia, Karakasevic, Dyer și Hadzovic au „demolat” cu Universitatea Arad lidera Sepsi Sf. Gheorghe, 76-55.

Brașovencele s-au impus cu 89-71, pe sferturi 15-28, 25-20, 15-13, 16-18, după un meci în care, cu excepția primelor 10 minute, au fost mai bune.
Pentru „olimpice” au marcat: Irimia – 24 p, Bartee – 18 p, Pesovic – 15 p, Sharpe – 13 p, A. Ferariu – 9 p, Mitic – 2. 

În urma succesului din această seară, Olimpia CSU și-a asigurat în mare măsură poziția a doua la finalul sezonului regulat. Mai mult, în condițiile în care are doar două înfrângeri, la fel ca și lidera Sepsi Sf. Gheorghe, gruparea de la poalele Tâmpei poate spera chiar la primul loc înainte de play-off.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button