Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU caută prima victorie în grupa 1-6 a Ligii Naționale de baschet feminin

 

În etapa a doua a grupei 1-6 a Ligii Naționale de baschet feminin, Olimpia CSU Brașov se va duela mâine, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, cu CSM Satu Mare. În sezonul regulat, cele două formații și-au împărțit victoriile, ambele reușind să se impună pe teren prorpiu. La Brașov a fost 65-58 pentru Olimpia CSU, în timp ce la Satu Mare gazdele au câștigat cu 73-71.

„Cunoaștem adversarul. Din câte am aflat au câteva jucătoare accidentate, dar nu ne putem baza pe acest lucru. Va fi un meci interesant și greu pentru noi. Este o perioadă încărcată, cu două partide pe săptămână, dar vom face față, chiar dacă oboseala își va spune cuvântul”, a declarat Ioana Ghizilă.

„Toate echipele din această grupă 1-6 sunt puternice. Noi suntem pregătite și vom da totul pentru a ne impune. Nu există presiune în această perioadă, trebuie să ne facem treaba”, a punctat Adrienne Webb.

„Ne așteaptă o partidă dificilă, cum sunt toate din această parte a doua a campionatului. Sper că fetele vor fi bine din punct de vedere fizic, e greu să joci câte două meciuri pe săptămână. Sunt convins că se vor mobiliza și vom reuși să ne impunem, chiar dacă întâlnim o grupare valoroasă. Am spus că nu am vreo preferință în privința echipei pe care o vom întâlni în play-off. Noi vom folosi aceste dueluri din grupa 1-6 pentru a ne pregăti și a fi în cea mai bună formă în play-off, unde alta va fi miza fiecărui duel”, a menționat tehnicianul Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button