Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU caută a doua victorie în Liga Națională de baschet feminin

Echipa de la poalele Tâmpei joacă sâmbătă la Tg. Mureș

 

În etapa a doua a Ligii Naționale de baschet feminin, Olimpia CSU Brașov se va duela, sâmbătă, de la ora 18.00, în deplasare, cu BC Sirius Tg. Mureș, formație nou promovată, care după prima rundă ocupă ultima poziție a ierarhiei.

Deși brașovencele pornesc cu prima șansă, tehnicianul Dan Calancea a comentat: „După prima etapă se confirmă că va fi un sezon foarte echilibrat. Nu există o favorită certă în nici o confruntare, poate exceptând formațiile din Cluj și Sf. Gheorghe. Cu Tg. Mureș am pierdut într-o partidă amicală înainte de startul campionatului. Au patru jucătoare valoroase din SUA și sunt convins că vom avea parte de un meci dificil. Dar sunt sigur că fetele vor face totul pentru a câștiga și acest joc”.

La rândul ei, Dora Ardelean a menționat: „Trebuie să tratăm serios orice meci. Vom lupta pentru victorie și la Tg. Mureș. Se poate spune că este un duel puțin mai accesibil decât cel cu Satu Mare, dar trebuie să dăm totul pentru a ne impune”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare