Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU are prima șansă în meciul cu Universitatea Cluj

 

Olimpia CSU Brașov a încheiat turul primei părți a campionatului Ligii Naționlale de baschet feminin pe pozția a doua, cu trei victorii și două înfrângeri, la egalitate cu CSM Satu Mare. Lider detașat este Sepsi Sf. Gheorghe, cu cinci victorii în tot atâtea partide.

Mâine, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, echipa antrenată de Dan Calancea se va duela cu Universitatea Cluj, formația de pe pozția a șasea, care a pierdut toate confruntările în tur.

„Cred că am avut un început de sezon bun, chiar dacă oboseala și-a spus cuvântul în meciul împotriva echipei din Târgoviște. Am făcut două partide foarte bune cu Arad și Satu Mare, echipe cu pretenții la medalii și cu loturi extrem de valoroase. Având în vedere componenta grupei A, cred că e dificil de dat un pronostic. Toate meciurile sunt dificile. Cu Clujul trebuie să fim foarte concentrate și conștiente că nu va fi un meci ușor. Nu ne-a fost ușor cu ele nici în tur și au reușit să pună multe probleme și celorlalte grupări. Comparația statistică între echipa noastră și cea a Clujului ne este net favorabilă dar trebuie să arătăm asta și pe teren”, a declarat căpitanul Biljana Pesovic.

Tehnicianul Dan Calancea a comentat: „Întâlnim o echipă care nu are nici un fel de presiune în această parte a sezonului. Clujul a controlat categoric mare parte din timpul de joc în deplasările de la Satu Mare și Târgoviște. Probabil, lipsa de experiență și poate de încredere au făcut ca cele două jocuri să fie tranșate în favoarea adversarelor. Faptul că am câștigat în deplasare la Cluj nu înseamnă nimic. Este un alt meci. Suntem două echipe asemănătoare, din păcate noi contând în momentul de față pe doar opt jucătoare. Cu siguranță, nici cel mai optimist suporter nu ar fi crezut că putem termina prima parte a acetei faze pe locul secund. Personal sunt mult mai satisfăcut de faptul că în această perioadă două jucătoare românce din echipa noastră au strălucit. Alături de Ancuța Stoenescu, de la Târgoviște, Flavia Ferenczi și Alina Podar sunt româncele cu cele mai bune evoluții din ligă. Flavia Ferenczi joacă încântător și este de neînțeles neconvocarea ei la echipa națională. Prestația Alinei Podar o poate impune ca noul conducător de joc al primei reprezentative de senioare, în condițiile în care în mai multe rânduri Ane Părău și-a anunțat retragerea”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare