Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU a ratat finala Cupei României

 

Olimpia CSU Brașov a pierdut fără drept de apel, 50-103, pe sferturi 19-33, 11-25, 7-26, 13-19, confruntarea cu Sepsi Sf. Gheorghe, din semifinalele Cupei României la baschet feminin.

Covăsnencele s-au impus fără probleme și vor juca în ultimul act al turneului Final Four pe care îl organizează cu CSM Satu Mare, care a dispus în semifinale de Phoenix Știința Constanța, 68-51.

Wingate – 26 p, Bartee – 16 p, Filip – 4 p, Prlja și Tanacan – câte 2 p, au marcat pentru Olimpia CSU.

„Felicit echipa din Sf. Gheorghe pentru calificarea normală în finala Cupei României. Sunt dezamăgit de modul în care jucătoarele noastre s-au prezentat la acest meci. Am văzut o lipsă de atitudine, ceea ce este foarte deranjant. Indiscutabil, favorită certă era formația din Sf. Gheorghe, dar mi-aș fi dorit o altă atitudine la echipa noastră. Nu are nici o importanță diferența de pe tabelă. Probabil că nu aceasta este distanța reală dintre cele două echipe, dar acest lucru chiar nu contează. Era un meci din Cupa României indiferent și conta doar calificarea în finală, nu diferența de pe tabelă”, a declarat antrenorul Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare