Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU a primit organizarea turneului Final 4 al Ligii Europei Centrale la baschet feminin. Mâine se va decide dacă îl va și găzdui

 

Olimpia CSU Brașov a câștigat organizarea turneului Final 4 al Ligii Europei Centrale la baschet feminin. Competiția, programată pe 3 și 4 martie ar trebui să aibă loc în aceste condiții la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

Totuși, în acest moment nu este 100% sigur că turneul va avea loc sub Tâmpa. Totul se va decide mâine și rămâne de văzut dacă Olimpia CSU va primi pozițiile de care are nevoie pentru competiție la Sala Sporturilor. Din păcate, până acum, baschetul, deși a adus cele mai importante performanțe pentru oraș în ultimul timp, a fost mai mereu marginalizat. Acum, însă, ar fi o rușine dacă cei care administrează Sala Sporturilor nu vor pune în centrul atenției un turneu final al unei competiții europene.

Cei de la Satu Mare au intrat deja pe fir și le-au transmis brașovenilor că își doresc să organizeze acest turneu Final 4.

Cele două semifinale ale Ligii Europei Centrale sunt: CSM Satu Mare – CSU Alba Iulia și Olimpia CSU Brașov – BC Pharmaserv Marburg (Germania).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button