Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU a pierdut primul meci al finalei mici a LNBF

 

Olimpia CSU a pierdut, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, 75-83, pe sferturi 18-18, 16-22, 25-19, 16-24, prima partidă a finalei mici a Ligii Naționale de baschet feminin cu ICIM Arad.

Cu un arbitraj care le-a „ciupit” în multe momente importante, dar și cu prea multe ratări, brașovencele au fost mai mereu în spate, oaspetele având și un avans de 15 puncte. „Olimpicele” au reușit să revină, dar pe final au căzut fizic și arădencele și-au trecut în cont primul succes în seria care se decide în sistemul cel mai bun din trei dueluri.

„A fost o primă victorie a echipei din Arad. Nu știu cât este de meritată. Lipsa de fair-play a acestei echipe continuă. După episodul cu Flavia Ferenczi, acum au schimbat datele meciurilor din această finală mică. Nu am ce să le reproșez jucătoarelor noastre. Lupta a fost inegală sub panou. Cele care au fost pe teren au dat totul. Nu e nimic terminat, e doar 1-0 pentru Arad. Ne vom juca șansa în contiuare. Arbitrajul nu în comentez. Am mai câștigat la Arad și sunt convins că putem să o facem din nou”, a menționat antrenorul Dan Calancea.

Meciul al doilea al seriei va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, la Arad.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button