Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU a pierdut la scor la Alba Iulia

 

Olimpia CSU Brașov a pierdut clar, 51-85, la Alba Iulia, a doua partidă din seria cu formația locală Universitatea, din semifinalele Ligii Naționale de baschet feminin.

Echipa antrenată de Dan Calancea a stat aproape de asversare doar în primul sfert, încheiat 17-16 pentru gazde. Apoi pe teren a fost doar formația din Alba Iulia, care în urma acestui succes a câștigat seria cu 2-0 la general și s-a calificat în finală, unde o va întâlni pe Sepsi Sf. Gheorghe. Pentru „olimpice” rămâne finala mică, în care se va duela cu CSM Târgoviște.

Punctele echipei noastre în meciul de la Alba Iulia au fost marcate de Pesovic și Chiș – câte 12, Bartee și Mitic – câte 10, Irimia – 4, Haas – 3. Janae Sharpe nu a reușit nici un punct în cele 26 de minute petrecute pe parchet.

Rămâne totuți sezonul excelent făcut de echipa de la poalele Tâmpei, iar autoritățile locale trebuie să investească în gruparea antrenată de Dan Calancea pentru ca în campionatul viitor Olimpia să fie una dintre candidatele la titlul de campioană.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button