Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU a pierdut la Arad

 

Olimpia CSU a pierdut confruntarea jucată la Arad în penultima etapă a primei faze a Ligii Naționale de baschet feminin.

Arădencele s-au impus cu 85-73, pe sferturi 20-14, 21-22, 19-23, 25-14 și s-au apropiat la o victorie de formația de la poalele Tâmpei, care ocupă poziția a treia a clasamentului.

Bartee – 24 p, Ferenczi – 15 p, Pesovic și Podar – câte 14 p, Arsenic – 4 p și Al Ash Hab – 2 p, au marcat pentru „olimpice”.

„Este greu pentru noi să jucăm în 5 sau 6 jucătoare. Până acum nu am vorbit despre arbitraje. Consider că arbitrajul românesc este în creștere. Nu știu însă cum au fost delegați doi dintre cei trei arbitri începători la această partidă grea. Nu vreau să acuz, Aradul a câștigat meritat, dar cei doi arbitri practic și-au bătut joc. Au fost decizii hilare. Probabil este vorba despre pregătirea foarte slabă a acestora”, a declarat antrenorul Dan Calancea conform totalbaschet.ro.

FOTO: Facebook Olimpia Brasov

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button