Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU a pierdut la Alexandria. Michaela Houser s-a accidentat și va lipsi o lună

 

Olimpia CSU a pierdut aseară, la Alexandria, 65-72, pe sferturi 20-19, 11-19, 20-14, 14-20, dar vestea cea mai proastă este că Michaela Houser s-a accidentat și va lipsi o lună. Americanca a suferit o fractură la deget și va rata turneul Final 8 al Cupei României, dar și meciurile din grupa 1-6 a Ligii Naționale.

„Din păcate, am pierdut-o pe Houser pentru următoarea perioadă. Ea are degetul în ghipsm după ce a suferit o fractură. Avem ghinion, vom încerca să căutăm soluții. Am avut doar patru jucătoare străine și am ajuns pe poziția a doua, acum este o nouă provocare, să vedem ce putem cu doar trei straniere. La Alexandria, Ruxandra Chiș a suplinit-o bine pe Houser, Maria Ferariu a făcut și ea un meci foarte bun, dar s-a văzut lipsa ei. Chiar și așa puteam câștiga cu mai multă atenție”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Pentru formația de la poalele Tâmpei au marcat: Pesovic – 21 p, Webb – 16 p, Higgins – 14 p, Chiș – 4 p, Ghizilă și Crăciun – câte 3 p, M. Ferariu și Ardelean – câte 2 ă.

După înfrângerea de la Alexandria, Olimpia CSU Brașov rămâne pe poziția a doua a ierarhiei Ligii Naționale de baschet feminin. În ultima etapă, brașovencele vor juca la Brașov, cu CSM Târgoviște, confruntarea urmând să decidă cine va încheia sezonul regulat în spatele liderei Sepsi Sf. Gheorghe.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare