Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, a patra la finalul sezonului regulat al Ligii Naționale de baschet feminin

 

Fără Michaela Houser, care va lipsi aproximativ o lună după ce și-a fracturat un deget, Olimpia CSU Brașov nu a putut emite pretenții în confruntarea cu CSM Târgoviște, disputată la Sala Sporturilor „D. P. Colibași” în ultima etapă a sezonului regulat al Ligii Naționale de baschet feminin.

Partida nu a avut istoric, echipa de la poalel Tâmpei neavând vreo șansă fără conducătoarea de joc. Oaspetele s-au impus clar, 82-54, pe sferturi 27-16, 22-12, 13-13, 13-20.

Pentru Olimpia CSU au marcat: Ghizilă – 15 p, Webb – 11 p, Higgins – 7 p, Pesovic și M. Ferariu – câte 6 p, Chiș – 3 p, Ardelean, Crăciun și Haas – câte 2 p.

Formația de la poalele Tâmpei a încheiat sezonul regulat pe poziția a patra, cu 30 p, la egalitate cu Universitatea Cluj. Pe locul secund este CSM Târgoviște, cu 32 p, la trei lungimi în spatele grupării Sepsi Sf. Gheorghe. Pe poziția a 5-a este Phoenix Galați, cu 27 p, ultima care a prins grupa 1-6 fiind CSM Satu Mare, cu 26 p. În cealaltă grupă vor evolua CSBT Alexandria, Universitatea Goldiș ICIM Arad, ambele cu  câte 25 p, Sirius Tg. Mureș, 21 p și Politehnica Iași, 19 p. Doar primele două clasate în acestă grupă vor accede în play-off.

„Conducătorul de joc în sporturile de echipă contează enorm. Practic, noi am jucat legați la mâini în acest duel. Nu ne-a interesat în nici un fel rezultatul acestei partidei, întrucât știam că absența Michaelei Houser ve influența decisiv evoluția echipei noastre. Meciul adevărat dintre aceste echipe a fost cel din tur, de la Târgoviște, pe care am reușit să îl câștigăm”, a declarat antrenorul Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button