Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU a început cu o înfrângere play-off-ul Ligii Naționale de baschet feminin

 

Olimpia CSU Brașov a pierdut, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, prima partidă a seriei cu Phoenix Constanța, din sfertrurile Ligii Naționale de baschet feminin.

Fără o piesă importantă, Brandi Wingate, accidentată, brașovencele au cedat, 69-72, pe sferturi 13-28, 22-10, 23-13, 11-21, după un meci pe care l-au început și l-au terminat prost.

„Este un încput foarte prost pentru echipa noastră. Din păcate, s-a simțit lipsa lui Wingate. Am improvizat atât în faza ofensivă, cât și în cea defensivă. Constanța a prins o zi de excepție și a câștigat meritat acest meci. Este 1-0, dar mai este mult de jucat în această serie”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Pesovic – 25 puncte, Bartee – 13 p, Podar și Prlja – câte 11 p,Tanacan – 6 p și Filip – 3 p, aun marcat pentru Olimpia CSU.

Astfel, Phoenix Constanța conduce cu 1-0 în seria care se joacă în sistemul cel mai bun din cinci partide. Jocul al doilea va avea loc miercuri, de la ora 18.00, tot la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”. Apoi, seria se va muta la malul mării pentru cel mult două dueluri, pe 14 și 16 aprilie. Dacă va fi nevoie de un meci decisiv, acesta va avea loc la Brașov pe 19 aprilie.

FOTO: Dan Potor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button