Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU a egalat în seria cu Phoenix Constanța din sferturile Ligii Naționale de baschet feminin

  • olimpia_51.jpg
 

Olimpia CSU a câștigat astăzi, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, a doua confruntare a seriei cu Phoenix Constanța, din sferturile Ligii Naționale la baschet feminin.

Formația de la poalele Tâmpei s-a impus cu 73-59, pe sferturi 19-25, 26-14, 10-18, 18-2, iar scorul general al confruntării, care se decide în sistemul cel mai bun din cinci meciuri, a devenit 1-1.

„Olimpicele” au suferit în sfertul al treilea, când oaspetele au revenit de la 39-48 și au trecut în avantaj, 57-55. Sfertul 4 a fost, însă, unul de excepție pentru echipa lui Dan Calancea. Brașovencele s-au apărat excelent, iar în 10 minute constănțencele au reușit să marcheze doar 2 puncte, primele ale sfertului. De la 59-55 pentru Phoenix, doar Olimpia CSU a reușit să mai înscrie și în final s-a impus 73-59.

„Au fost două meciuri grele, cum vor fi și următoarele. Nu putem conta încă pe Brandi Wingate, care este accidentată, și, probabil, nu va putea evolua nici în următoarele partide. Fetele s-au mobilizat exemplar și au reușit o victorie care era obligatorie pentru noi în această serie. Sunt convins că putem câșiga la Constanța, am făcut-o și în sezonul regulat. Deși avem multe probleme, sper că noi vom merge în semifinale”.

Seria se va muta la Constanța pentru următoarele două meicuri, care vor avea loc duminică și marți. Dacă va fi nevoie de o partidă decisivă, aceasta se va disputa la Brașov, pe 19 aprilie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare