Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU a dat lovitura la Târgoviște. Partidă fabuloasă făcută de gruparea de la poalele Tâmpei

 

Olimpia CSU Brașov a reușit astăzi o victorie mare, pe terenul liderei Ligii Naționale de baschet feminin, CSM Târgoviște.

În ultima etapă a turului, gruparea antrenată de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic a făcut un meci perfect la Târgoviște și s-au impus cu 78-72, pe sferturi 25-17, 15-25, 16-13, 22-17, în fața uneia dintre favoritele la titlu din acest sezon.

Adrienne Webb a avut o evoluție excelentă, reușind 25 de puncte și 7 recuperări, celelalte puncte ale formației de la poalele Tâmpei fiind marcate de: Higgins – 16, Pesovic – 15, Houser – 12 și Crăciun – 10. Din noum toate punctele „olimpicelor” au fost mreușite de jucătoarele din primul „cinci”.

„Un meci extraordinar. O evoluție foarte bună a ambelor echipe. A fost un joc excelent pentru Liga Națională. Spre bucuria mea, fetele s-au dăruit exemplar, au dat totul pe parchet și au reușit o victorie extrem de importantă. Am avut o cădere în sfertul al doilea, am făcut și eu unele greșeli, dar până la urmă ne-am revanșat și am reșut să câștigăm această confruntare”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button