Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU a cedat la Târgoviște

 

Olimpia CSU Brașov a cedat aseară, în deplasare, 61-69, pe sferturi 16-22, 22-14, 11-19, 12-15, în fața formației CSM Târgoviște, într-un meci din Liga Națională de baschet feminin.

Cu multe probeleme de lot, cu Filip și Bartee accidentate, formația de la poalele Tâmpei a avut doar șase jucătoare disponibile pentru acest meci. Chiar și în aceste condiții, gruparea antrenată de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic a făcut un meci bun, reușind să pună presiune pe formația gazdă.

„Am avut doar șase jucătoare apte pentru această partidă, iar ceea ce au făcut fetele pe teren este incredibil. Am jucat de la egal la egal cu o echipă foate valoroasă. Dacă am fi avut-o măcar pe Carla Bartee, poate jocul ar fi fost câștigat. Așa, Târgoviște s-a impus greu, dar meritat, însă eu sunt mulțumit de modul în care s-au mobilizat fetele noastre și de replica pe care au dat-o în aceste condiții. Târgoviște ar fi trebuit să câștige la pas”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Pentru Olimpia CSU au marcat: Ferenczi – 19 p, Podar – 16 p, Arsenic și Al Ash Hab – câte 9 p, Pesovic – 8 p.

Pentru echipa noastră, care ocupă pozția a patra în clasament, urmează, sâmbătă, un meci pe terenul liderului neînvins, Sepsi Sf. Gheorghe.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button