Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU a câștigat turneul amical de la Tg. Mureș

 

Olimpia CSU Brașov a câștigat Memorialul Takacs Karoly, turneu amical care a avut loc la Tg. Mureș.

După succesul de ieri, 97-72 cu gazdele de la CSM Tg. Mureș (Detalii aici: BRAȘOV. Olimpia CSU, victorie în primul amical), echipa antrenată de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic a câștigat astăzi și a doua partidă, 92-70, pe sferturi 15-18, 29-15, 18-22, 30-15, cu Universitatea Cluj-Napoca.

Pesovic, Bartee, Podar – câte 22 p, Al Ash Hab – 17 p, Filip – 5 p, Tarter – 4 p, au marcat pentru Olimpia CSU. 

„A fost un turneu util, chiar dacă au lipsit câteva jucătoare din cauza accidentărilor. Din această cauză nu ne-am putut antrena normal. Am folosit această competiție pentru a pune în teren ceea ce a pregătit până acum. Eu sunt oprimistă și sper că putem obține un rezultat la fel de bun ca în sezonul precedent. Realist însă, mai avem nevoie de încă două jucătoare pentru a avea un lot complet”, a declarat Miruna Crasnic.

Au fost singurele partide amicale pentru formația de la poalele Tâmpei. Olimpia CSU va începe noul sezon cu meciurile cu ICIM Arad, din primul tur al Cupei României. Manșa tur va avea loc pe 26 septembrie la Arad, returul fiind programat trei zile mai târziu, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

În Liga Națională, primul joc al brașovencelor va fi pe 6 octombrie, la Cluj, cu Universitatea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button