Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU a câștigat la Cluj

  • olimpia2_258322.jpeg
  • olimpia1_258321.jpeg
 

Olimpia CSU Brașov a câștigat și cea de-a doua partidă jucată în noul sezon al Ligii Naționale de baschet feminin.

După ce a reușit surpriza cu CSM Satu Mare, echipa antrenată de Dan Calancea s-a impus și în meciul din deplasare cu Universitatea Cluj, amânat din prima etapă, 80-71, pe sferturi 17-19, 20-16, 22-15, 21-21.

Pentru a avea pe foaie 10 jucătoare și pentru a evita o amendă din partea Federației Române de Baschet, oficialii de la Olimpia CSU Brașov au legitimat-o pe Miruna Crasnic, cea care este antrenor secund la gruparea de la poalele Tâmpei.

Pesovic, 22 puncte și 12 pase decisive, și Bartee, 17 puncte și 12 recuperări, au terminat meciul în double-double. Au mai marcat pentru Olimpia CSU, Podar – 16 p, Arsenic – 13 p, Ferenczi – 11 p, Filip – 2 p, Al Ash Hab – 1 p.

„Ne-am așteptat la un meci dificil. Noi avem formația încă incompletă. După meciul cu Satu Mare, oboseala a fost mare. Și atunci, și acum au fost jucătoare care au evoluat 40 de minute. Ne vom întări cu siguranță cu încă cel puțin două fete pentru a fi competitivi. Clujul este o echipă bună și se putea întâmpla orice, tocmai de aceea le-am atras atenția jucătoarelor să uite de partida cu Satu Mare și să se concentreze pentru acest duel”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Articole asemănătoare

„Știam că nu va fi ușor. Veneam după succesul cu Satu Mare, dar nici un meci nu seamănă cu altul. Am pornit mai greu, dar vreau cred că suntem echipa superioară. Maturitatea colegelor mele a făcut diferența. Noi ne dorim ca în acest sezon să jucăm o finală. Sper chiar că ne vom «bate» la titlu”, a punctat Alina Podar.

Pentru Olimpia CSU urmează partida cu Sepsi Sf. Ghroghe, care va avea loc sâmbătă, de la ora 19.00, în Covasna.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button