Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU a câștigat clar meciul cu Sirius Tg. Mureș și a urcat pe poziția a doua a clasamentului

 

Olimpia CSU și-a continuat parcursul fără greșeală de pe teren propriu în Liga Națională de baschet feminin.

Duminică seară, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, echipa antrenată de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic s-a impus clar în disputa cu Sirius Tg. Mureș, 76-57, pe sferturi 20-15, 22-17, 14-14, 20-11.

Punctele formației de la poalele Tâmpei au fost marcate de: Pesovic – 21, Ardelean și Houser – câte 15, Higgins – 8, Crăciun și Webb – câte 6, Chiș – 5.

În urma acestui succes, Olimpia CSU a urcat pe poziția a doua a iererhiei, cu 8 victorii și 3 eșecuri, la egalitate cu CSM Târgoviște și Universitatea Cluj, dar cu un coșaveraj superior.

„Este o victorie importantă. Cu bune, cu rele, sunt două puncte extrem de importante în clasament. Vedeți ce se întâmplă, este un campionat echilibrat. Urmează meciul de la Arad, unul foarte dificil, cu o echipă care în această etapă a reușit să câștige la Cluj”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button