Sport

BRAȘOV. Olimpia Brașov, cea mai bună echipă a Brașovului în ultimii ani, umilită la Sala Sporturilor! Calancea: „Dacă se continuă așa, eu voi demisiona”

 

Cea mai bună echipă a Brașovului în ultimii ani, Olimpia Brașov, este umilită la Sala Sporturilor D. P. Colibași”.

Așa susține antrenorul Dan Calancea, care a prezentat situația: „Vreau să semnalez câteva aspecte anormale care se întâmplă la Sala Sporturilor, care pentru mine cel puțin sunt de neînțeles. În ultimii doi ani, echipa noastră de baschet a jucat patru finale, două finale mari de Cupa României și două finale mici de Liga Națională, fiind de departe, la jocurile sportive, cea mai performantă formație din județul nostru. În ciuda acestor rezultate de excepție, obținute cu bugete minime, programul la Sala Sporturilor este ridicol. Jocul cu Timișoara (din etapa precedentă a LNBF – n.r.) a fost programat la ora 19.15, după meciul de futsal din liga a doua. Ni s-a spus că jocul urmează să fie televizat, dar nu a fost. Partida cu Arad este reprogramată pentru duminică, întrucât martorii lui Iehova au activitate. Nu ne putem antrena vineri, sâmbătă și duminică dimineață în sala de joc. Duelul din data de 27 decembrie cu Alexandria, care urmeză să fie televizat, este posibil să se joace la Sf. Gheorghe, pentru că trebuie să se dispute un turneu de fotbal al vedetelor. Asta în condițiile în care programul nostru pentru întregul tur de campionat a fost dat cu multe luni în urmă. Cu toată considerația pentru foștii mari jucători de fotbal, sunt convins că ar fi primii care ar găsi soluții pentru desfășurarea partidei de baschet. În condițiile în care se continuă această degringoladă la Sala Sporturilor, voi fi nevoit să-mi prezint demisia”, a declarat Calancea.

 

Duel cu ICIM Arad

Duminică, de la ora 18.00, după ce martorii lui Iehova nu vor mai avea nevoie de Sala Sporturilor, Olimpia Brașov se va duela cu ICIM Arad în Liga Națională de baschet feminin.

„Ne așteaptă din nou o partidă infernală. Față de echipa din tur, vom întâlni o formație mult schimbată, cu două jucătoare noi de mare valoare. Din păcate, noi avem multe probleme de lot. În orice condiții, jucăm să le oferim celor prezenți la sală un spectacol agreabil și firesc să obținem victoria”, a menționat Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare