Sport

BRAȘOV. Olimpia, a treia victorie în Liga Națională de baschet feminin

 

După două înfrângeri consecutive în Liga Națională de baschet feminin, Olimpia Brașov a obținut un succes important, în fața unei contracandidate la un loc în top 5 la finalul sezonului regulat. A fost a treia victorie pentru „olimpice”, care rămân în partea superioară a clasamentului. 

Fromația antrenată de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic s-a impus la Tg. Mureș, 79-65, pe sferturi 19-22, 16-11, 18-24, 26-8, după un meci în care mai multe jucătoare au evoluat cu probleme medicale.

Au marcat pentru Olimpia Brașov: Handford – 29 p, Durett – 17 p, Higgins – 15 p, Irimia – 8 p, Moraru și Al Ash Hab – câte 4 p, Kazlauskaite – 2 p.

„Sunt uimit de ceea ce au reuşit fetele în această partidă şi nu-mi găsesc cuvintele. Ceea ce a făcut Pesovic (accidentată la gleznă – n.r.) e ieşit din comun. De la începutul meciului a cerut să intre în teren, iar la pauză mi-a zis că «mă omoară» dacă nu intră. Pesovic este un monument de sportiv. A fost un meci care pe care. Chiar dacă ne confruntăm cu multe accidentări fetele au arătat multă determinare ceea ce a contat pe finalul jocului. Un alt aspect important este că a debutat şi Teodora Chirilă, 17 ani, în Liga Naţională”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Pentru Olimpia Brașov urmează trei săptămâni fără meciuri oficiale, campionatul fiind întrerupt pentru primele două partide ale Naționalei României în preliminariile Women’s EuroBasket 2019, cu Slovenia și Franța.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare