Sport

BRAȘOV. Olimpia a pierdut la Satu Mare

 

În etapa a șasea a Ligii Naționale de baschet feminin, Olimpia Brașov a pierdut, 69-83, pe sferturi 20-19, 16-29, 13-14, 20-21, pe terenul formației CSM Satu Mare, liderul neînvins al campionatului.

Diferența s-a făcut în sfertul al doilea, când „olimpicele” au ratat mult, iar gazdele au profitat și s-au distanțat. Cu două victorii (meciul câștigat cu Phoenix Galați a fost anulat, după retragerea grupării din Moldova) și trei înfrângeri, Olimpic Brașov ocupă poziția a patra a clasamentului, la egalitate cu Universitatea Alba Iulia. Este clar deja că CSM Satu Mare (5/0) și Sepsi Sf. Gheorghe (5/0) vor termina pe primle două locuri, celelalte șapte echipe urmând să lupte pentru a prinde un loc între primele 5 la finalul sezonului regulat.

Din păcate, Gabriela Irimia s-a accidentat la un deget și după meci a mers la spital pentru radiografii, iar din primele informații ar fi vorba despre o fractură.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button