Sport

BRAȘOV. Olimpia a pierdut duelul cu ICIM Arad

 

Olimpia Brașov a pierdut duminică seară, la Sala Sporturilor „D. P COlibași”, confruntarea cu ICIM Arad, din Liga Națională la baschet feminin.

A fost 66-63, pe sferturi 18-12, 13-16, 24-16, 11-19, pentru oaspete, după un meci în care Olimpia a alergat mai mereu după adversar. Înaintea ultimului sfert, ICIM Arad conducea cu un avans de 11 puncte, 55-44. „Olimpicele” au reușit să anuleze handicapul, au egalat la 58 și chiar au trecut în avantaj, 61-58, după o reușită de 3 puncte semnată de Handford. A răspuns imediat Poole, cea mai bună jucătoare a oaspetelor, care a marcat de două ori de la distanță și le-a readus pe arădence în avantaj, 64-61. Formația noastră nu a mai putut să revină, iar în final oaspetele s-au impus cu 66-63.

„Un joc slab făcut de ambele formații. Din păcate pentru noi, după ce am recuperat handicapul de 11 puncte pe care l-am avut la începutul sfertului 4 nu am mai avut energia necesară pentru a ne apropia victoria”, a declarat tehnicianul „olimpicelor”, Dan Calancea.

Au marcat pentru Olimpia Brașov: Handford – 17 p, Pesovic – 15 p, Durrett – 13 p, Higgins – 10 p, Dumitrache – 8 p.

Dacă primele trei poziții la finalul sezonului regulat par acontate de Sepsi Sf. Gheorghe (18 puncte – 9 victorii / 0 înfrângeri), CSM Satu Mare (16 p – 7 victorii / 2 înfrângeri) și CSBT Alexandria (15 p – 6 victorii / 3 înfrângeri), lupta pentru poziția a patra este una interesantă și se duce în cinci echipe, CSU Alba Iulia (13 p – 4 vitorii / 5 înfrângeri), Olimpia Brașov (13 p – 4 victorii / 5 înfrângeri), Universitatea Cluj (12 p – 3 victorii / 6 înfrângeri), SCM Timișoara (12 p – 3 victorii / 6 înfrângeri) și ICIM Arad (12 p – 3 victorii / 6 înfrângeri). Sirius Tg. Mureș (9 p – 1 victorie / 7 înfrângeri) este ultima în ierarhie.

În runda viitoare Olimpia Brașov stă, întrucât ar fi trebuit să se dueleze cu gurparea din Galați, care s-a retras din campionat. Următorul meci al echipei de la poalele Tâmpei va fi pe 27 decembrie, de la ora 19.45, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, cu CSBT Alexandria.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button