Sport

BRAȘOV. Olimpia a încheiat anul cu o victorie. Dan Calancea: „Este inuman ceea ce se întâmplă. Și răbdarea mea are o limită”

 

După înfrângerea neașteptată de la Cluj, 70-84, din prima etapă a fazei a doua a Ligii Naționale de baschet feminin, Olimpia CSU s-a revanșat în runda secundă și a câștigat la Arad, 82-72, pe sferturi 24-18, 22-19, 17-17, 19-18.

Au marcat pentru Olimpia CSU: Bartee – 19 p, Pesovic – 18 p, Podar – 13 p, Al Ash Hab – 12 p, Ferenczi – 11 p, Filip – 9 p.

„Sunt încă probleme nerezolvate. Este inadmisibil ca la acest nivel să ne prezentăm cu doar șapte jucătoare la ultimele trei partide. Este admirabil ceea ce fac aceste fete, dar efortul pe care îl depun ele este inuman. Sunt șanse mari de accidentări. Și răbdarea mea are o limită. Noi am pierdut la Cluj, după ce am jucat și am câștigat cu trei zile înainte la Târgoviște. Acum am avut o perioadă de recuperare mai mare. Am venit încă de joi la Timișoara, unde ne-am antrenat. S-a văzut că fetele au fost mai odihnite. Au luptat exemplar, ceea ce fac ele este incredibil. Au făcut un meci excelent în doar șapte jucătoare. Cred că diferența a fost făcută de dorința mai mare de victorie și sunt foarte mulțumit”, a declarat antrenorul Dan Calancea conform totalbaschet.ro. 

Kristina Arsenic a lipsit din nou, sârboaica având în continuare probleme cu viza. 

Cu șase victorii și șase înfrângeri, formația antranată de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic ocupă poziția a treia a clasamentului, la egalitate cu CSM Târgoviște.

Articole asemănătoare

Pentru Olimpia CSU urmează un nou meci în deplasare, cu CSM Satu Mare, pe 5 ianuarie 2019.

FOTO: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button