Sport

BRAȘOV. Olimpia, a doua înfrângere consecutivă în LNBF

 

Olimpia Brașov a suferit în această seară a doua înfrângere consecutivă în Liga Națională de baschet feminin. După 71-72 la Alexandria, „olimpicele” au cedat la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, 83-86, pe sferturi 24-22, 21-20, 21-19, 17-25, în fața grupării CSU Alba Iulia.

Irimia – 17 p, Handford – 16 p, Pesovic – 15 p, Higgins – 14 p, Kazlauskaite – 11 p, Moraru – 6 p și Durett și Dănălache – câte 2 p au marcat pentru Olimpia Brașov, din tabăra învingătoarelor remarcându-se January – 28 p, Morrissette – 18 p și Fleming – 16 p.

După patru etape, Olimpia Brașov are două victorii și două înfrângeri și este clar că Dan Calancea are mult de muncă pentru a omogeniza un lot format târziu, cu puțin timp înainte de startul sezonului.

„Din păcate, nu am putut să ne desfășurăm antrenamentele în mod normal în ultimul timp, din cauza accidentărilor, iar acest lucru a contat enorm. Și în aceste condiții puteam câștiga, dar am tratat superficial anumite faze ale jocului. Nu ne-am apărat deloc. A contat și faptul că Durett și Kazlauskaite sunt accidentate și au jucat cu probleme medicale”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Mâine, de la ora 18.00, tot la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, cele două echipe se vor duela din nou, de această dată în grupa din Liga Europei Centrale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button