Sport

BRAȘOV. Oful lui Marian Ivan

  • marianivan.jpg
 

Întâlnire întâmplătoare cu Marian Ivan, fostul internațional român, coleg de cameră cu Gică Hagi la World Cup ’94, în Statele Unite…

Atacantul ex-„stegar” și-a descărcat sufletul: „Mă doare enorm că nu mai există fotbal la nivel înalt în Brașov. Eu am fost «adoptat» aici, la poalele Tâmpei, dar am copilărit la Bragadiru, aproape de Clinceni. Iată că se poate ca o localitate cu 5.000 de locuitori să aibă echipă în Liga 1 și vreau ca Brașovul, un oraș de marcă al României, să revină la înălțime. Dorința mea e să văd echipa Brașovului acolo unde am lăsat-o, când am plecat ca jucător în China – când o întâlnea pe Inter Milano în Cupa UEFA”.

Ca jurnalist, dar și microbist, am constatat că în Brașov lumea pare dezamăgită de lipsa (ciudată?!) de implicare a autorităților locale pentru revitalizarea fotbalului, dar și de faptul că nici un om de afaceri potent financiar (și ar fi destui) nu dorește să se angajeze serios, deși tentative au existat în ultima vreme.

Perioada Ioan Neculaie, cu plusuri, dar și cu multe minusuri, lasă încă urme și, probabil, potențialii investitori nu vor să riște până când cazul falimentului FC Brașov nu se va încheia definitiv. Totul pare înghețat într-un stand-by devenit imun la promisiunile propagandistice dictate de interese personale sau de grup, aruncate pe piață din când în când cu scopul de a-i înduioșa, electoral, pe fani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button