Sport

BRAŞOV. OFICIAL. „Lupii”, decimaţi înainte de plecarea în Franţa. Emilian Cernica: „Traversăm o perioadă dificilă”

 

Corona Braşov va participa la finalul săptămânii, la Amiens, la turneul grupei D a turului secund al Cupei Continentale la hochei pe gheaţă.

„Lupii” au, însă, mari probleme de lot pentru turneul din Franţa, aşa cum am anunţat deja (detalii aici: BRAŞOV. „Lupii”, refuzaţi de stranieri din cauza situaţiei pandemice. Nimeni nu vrea să vină în România „roşie”. Probleme de lot înainte de deplasarea în Franţa).

„Ne aflăm, ca și anul trecut, într-o perioada dificilă, pe care sper să o depășim cât mai curând. Vom pleca în Franța cu un lot decimat de accidentări și de câteva cazuri pozitive de Covid. Patrick Polc, Molnar Zoltan, Owen Williams și fizioterapeutul Adrian Vescan sunt pozitivi la testul PCR făcut duminică, astfel că ei vor sta în izolare la domiciliu, neavând simptomatologie. Pavel Borisenko este accidentat și în aceasta săptămână va face recuperare și tratament. În continuare, ne lipsesc cei trei fundași de care avem mare nevoie și pe care sper să-i găsim cât mai curând. Osipov a ales KHL în final, iar pe Mullen, care chiar dacă a semnat cu noi și trebuia să se prezinte la echipa în 12 octombrie, nu ne mai putem baza. În aceste condiții, așa cum am discutat cu staff-ul meu, am convenit că vom merge la Amiens pentru a ne apăra onorabil șansele, iar Dave MacQueen va trebui – în cele trei meciuri – să omogenizeze liniile de atac și să stabilească relațiile de joc pentru meciurile ce urmează în competițiile în care suntem angrenați, Erste Liga, Liga Naţională, Cupa României. Cheltuielile pentru participarea la aceasta competiție sunt suportate de IIHF pentru țoață delegația noastră, mai puțin biletele de avion. Legat de Cupa României, în ultima ședință de Birou Federal al FRHG, s-a convenit că, din cauza situației pandemice în care ne aflăm, meciurile din grupele Cupei României să fie considerate cele disputate în Campionatul National, urmând ca, în funcție de rezultate, cele două echipe mai bine clasate din fiecare grupă să dispute finala competiției. Astfel, meciul din 7 noiembrie cu Gheorgheni de acasă a devenit extrem de important pentru noi”, a declarat Emilian Cernica.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare