Sport

BRAȘOV. O nou promovată a marcat 34 de goluri în poarta Coronei

 

Corona Brașov a dispus în această seară, cu 37-34 (19-18), de CS Măgura Cisnădiei, în runda a zecea a Ligii Naționale la handbal feminin. În afară de faptul că echipa a luat cele trei puncte, alte motive de satisfacție nu există, ținând cont că o nou promovată a reușit să marcheze 34 de goluri în poarta Coronei și a jucat de la egal la egal cu formația de la poalele Tâmpei în multe momente ale jocului. 

După o primă repriză în care s-a mers cap la cap, învingătoarea s-a decis în primele minute ale părții a doua, când Corona s-a desprins, 29-23, în minutul 40. Oaspetele au încercat să revină în joc și până la urmă au pierdut la doar trei lungimi.

Pentru Corona Brașov au marcat: Zamfir – 12 g, Chiper – 10 g, Rațiu – 5 g, Hotea – 4 g, Cartaș – 3 g, Pricopi – 2 g, Bucur – 1 g.

„Am primut 34 de goluri pe teren propriu de la Măgura Cisnădie. E prea mult pentru pretențiile pe care le avem de la echipa noastră, despre care spunem că are o apărare bună. Un meci în care s-a mers cap la cap în prima repriză în care am fost și conduși. Din fericire, am reușit să ne distanțăm în startul reprizei a doua și până la urmă am câștigat. Avem probleme de lot, în special la poartă, Dedu și Mârcă sunt accidentate. Dacă vom continua să jucăm așa, s-ar putea să pierdem în viitor. Trebuie să ne adunăm”, a declarat la final „secundul” Dumitru Berbece.

Apoi, Oana Bondar a punctat: „A fost un meci greu, mai ales pentru că veneam după două înfrângeri. Toate echipele care vin la Brașov dau totul pentru a ne învinge. Am intrat mai greu în meci, dar e bine că am luat cele trei puncte. Nu prea ne-am înțeles în apărare în această partidă, bine că a mers atacul”

FOTO: Facebook ASC Corona Brasov Official 

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Decizie rușinoasă. Brașovenii nu vor putea vedea meciul Coronei din Cupa EHF la handbal feminin. Ambele manșe ale „dublei” cu Pogon Baltica Szczecin vor avea loc în Polonia


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button