Sport

BRAŞOV. O finală nu se joacă, o finală se câștigă! Corona, ce dezamăgire! „Lupii” au capotat în cel mai imprtant moment al sezonului

  • ciuc1_287473.jpg
 

Corona Braşov a pierdut finala Erste Liga la hochei pe gheaţă în faţa rivalei Sport Club Miercurea Ciuc, 2-4, la general.

Din păcate, „lupii” au capotat în cel mai important moment. După un sezon regulat pe care l-au dominat autoritar şi după ce au luptat contra tuturor în sferturi şi în semifinale, jucătorii de la Corona au dezamăgit exact în momentul care conta cel mai mult, când au jucat pentru trofeu. O finală nu se joacă, o finală se câștigă şi, din păcate ciucanii au demonstrat că şi-au dorit cu adevărat să fie campioni.

Este posibil să se fi ajuns într-un moment de cădere din punct de vedere sportiv, dar şi acesta este un lucru de neacceptat la o echipă profesionistă, care trebuie să ştie să gestioneze perioadele de formă şi să îşi ducă jucătorii la cel mai înalt nivel în cel mai important moment. Totuşi, dezamăgitoare a fost atitudinea pe care au avut-o unii „lupi”, care au lăsat în vestiar toată determinarea şi toată dorinţa de victorie. În aceste condiţii, cu puţini hocheişti care au dat totul pe gheaţă, era imposibil pentru Corona să învingă un adversar unde toată lumea a tras şi a luptat pentru acest trofeu. Şi astfel, cea mai valoroasă echipă din acest sezon al Erste Liga a pierdut fără drept de apel în faţa uneia care chiar şi-a dorit să fie campioană.

Meciul care a decis finala a avut loc aseară la Miercurea Ciuc, iar gazdele s-au impus cu 5-3. După prima repriză, Corona a condus cu 1-0, graţie golului marcat de Fowlie, însă în repriza secundă „lupii” nu au existat şi au fost umiliţi de ciucani, iar Becze, de două ori, şi Taratukhin au dus scorul la 3-1. Nici măcar golul lui McFadden din finalul părţii secunde nu a trezit dorinţa de victorie în formaţia braşoveană. Blackwater a refăcut avansul de două goluri al harghitenilor, Fowlie, unul dintre puţinii jucători de la Corona care au jucat această finală, reducând din nou din handicap. Pe final, ai noştri au atacat în cautarea egalării, dar a fost prea puţin şi prea târziu. Reuşita în poarta goală a lui Farkas a stabilit rezultatul meiciului 6 şi a declanşat fiesta în tabăra ciucană.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata, Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare