Sport

BRAŞOV. Numire SURPRIZĂ la ŞEFIA clubului CORONA. Şi secţia de handbal are un nou conducător

  • stancutesileanu_2.jpg
  • dragomirfetti_2.jpg
 

După demisia lui Liviu Dragomir, forţată de cazul terapiei cu laser folosită de handbalistele Coronei, acuzate că au încălcat regulamentul internaţional antidoping, şi interimatul lui Liviu Puiu, de la 1 martie, gruparea sportivă susţinută de Primărie va avea un nou şef.

Este vorba despre Petrică Stancu (foto 2, alături de Constantin Teşileanu, fost antrenor de sărituri cu schiurile, în prezent pensionar), reputat antrenor de volei, fost director la CSS Braşovia, în prezent metodist la Corona, aşa cum s-a anunţat astăzi în şedinţa CL.

Petrică Stancu a spus că este onorat de numire şi că nu are emoţii, întrucât a practicat sport de performanţă şi a fost şi antrenor la echipa naţională. 

Şi secţia de handbal va avea un nou şef, în persoana lui Marius Fetti (foto 3, lângă fostul şef de la Corona, Liviu Dragomir), omul care a fondat ACS Transilvania, un alt club puternic al Braşovului. De fapt, el este cel care a adus-o pe Simona Gogârlă antrenoare în oraşul nostru.

CITEŞTE ŞI: 

BRAȘOV. 99%, SE ȘTIE cine va fi antrenorul Coronei!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare