Sport

BRAȘOV – NUME MARI la Mondialele de biatlon-role!!!

 

La Mondialele de biatlon-role programate la Cheile Grădiștei la finele lunii (28 august – ștafeta mixtă; 29 august – probele de sprint ale juniorilor și seniorilor; 30 august – cursele de pursuit) s-au înscris 124 de sportivi și 92 de sportive din 28 de țări.

Conform site-ului Federației Internaționale de Biatlon (IBU), în stațiunea din județul Brașov sunt așteptați să-și apere titlurile cucerite anul trecut la Tyumen slovena Teja Gregorin (sprint și pursuit), Ondrej Moravec (Cehia – sprint), Michael Rösch (pursuit), germanul care concurează pentru Belgia, dar și echipa mixtă a Cehiei, Veronika Vitkova, Gabriela Soukalova, Ondrej Moravec, Michal Slesingr, care a devenit campioană mondială, pe zăpadă, în martie, la Kontiolahti, în Finlanda. 

Oficialii IBU sunt de părere că această competiție va fi un bun test pentru Cheile Grădiștei, care în ianuarie 2015 va găzdui Mondialele de biatlon tineret și juniori.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button