Sport

BRAȘOV. Nu demult era un derby. Corona întâlnește HCM Baia Mare

 

Corona Brașov joacă mâine, la ora 18.00, la Baia Mare, cu HCM, în runda a opta a Ligii Naționale de handbal feminin. Confruntarea a fost amânată pentru marți, întrucât gruparea băimăreană a debutat la finalul săptămânii trecute în Liga Campionilor, câștigând disputa din deplasare cu Krim Ljubljana, 33-27. 

Dacă în sezoanele trecute duelul Baia Mare – Brașov era un derby, acum confruntarea are o favorită certă, gruparea condusă de Aurelian Roșca. Corona nu mai este echipa care să sperie, fiind la mijlocul clasamentului, pe poziția a șasea, cu doar 12 p din 24 posibile.

Mai mult, din tabăra brașoveană vor lipsi două „piese” importante Georgiana Ciuciulete și Camelia Hotea, ambele accidentate la ultima acțiune a echipei naționale. Ciuciulete are probleme la genunchi, dar investigațiile făcute nu au arătat o ruptură, în timp ce Hotea a suferit o entorsă la gleznă.

„Când joci împotriva unei echipe de talia celei din Baia Mare este extrem de important să ai tot lotul valid, pentru a putea face mai multe schimbări la nevoie. Din păcate pentru noi, vom aborda acest joc fără două handbaliste importante, Georgiana Ciuciulete şi Camelia Hotea, ambele accidentate. Sper că cele care vor intra în locul lor, Raţiu şi Dincă, vor face totul pentru a nu li se simţi lipsa. Am încrederte că orice jucătoare se va afla în teren va intra extrem de motivată şi dornică să îşi demonstreze valoarea”, a declarat antrenorul Bogdan Burcea, care a continuat: „Cu siguranţă va fi un meci foarte greu. Echipa din Baia Mare este una cu pretenţii de final four în Liga Campionilor. Asta spune totul despre nivelul la care se află. Cu toate astea, toată lumea ştie că meciurile noastre cu HCM Baia Mare au fost foarte disputate şi am reuşit să punem probleme atât acasă, cât și în deplasare. Toate fetele îşi doresc să facă un joc bun şi, de ce nu, chiar să obțină un rezultat poztitiv. Este important să credem şi să facem ce ştim mai bine în teren”. 

Brașovencele au plecat în această dimineață spre Baia Mare, în lot fiind și trei junioare, Daciana Hosu, Sorina Târcă și Daria Bucur.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button