Sport

BRAȘOV. NOUA SENZAȚIE a sezonului vine la Râșnov! Alte noutăți…

 

Râșnovul devine în acest week-end capitala mondială a săritoarelor cu schiurile – detalii despre program, aici: BRAȘOV – RÂȘNOV. Pregătiri în toi pentru Cupa Mondială! Clasamentul la zi al săritoarelor cu schiurile! Ce oficiali FIS vor fi prezenți?

La finele săptămânii trecute, la Zao, în Japonia s-au disputat trei etape din Cupa Mondială feminină de sărituri cu schiurile, dintre care una pe echipe. Ultimul concurs individual a fost câștigat de austriaca Eva Pinkelnig (foto), care are un sezon extern deosebit. Astfel, a acumulat 509 puncte în competiția elitelor, apropiindu-se la o singură lungime de liderul Maren Lundby (Norvegia). Poate va reuși s-o detroneze, acum, la Râșnov…

În ceea ce ne privește, brașoveanca Dana Vasilica Haralambie, cea mai valoroasă săritoare cu schiurile din România, n-a efectuat deplasarea în Japonia, pentru etapele de la Sapporo și Zao, astfel că are doar 8 puncte în clasamentul general al Cupei Mondiale.

Altfel, Primăria Orașului Râșnov a anunțat că asigură și în acest an transportul gratuit al turiștilor, și nu numai, la etapele 8 și 9 din calendarul Cupei Mondiale feminine de sărituri cu schiurile ce se vor desfășura la Complexul Olimpic de pe Valea Cărbunării. Plecarea se va face din fața Cinematografului „Amza Pellea” din oraș, în fiecare zi, de vineri până duminică, din 30 în 30 de minute, începând cu ora 11.30.

CITEȘTE ȘI: PREMIERĂ ÎN BRAȘOV. Cupa Mondială masculină la sărituri cu schiurile va ajunge și la Râșnov! Noua ediție începe în week-end!

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button