Sport

BRAȘOV. Noua pasiune a Anei Porgras, campioană mondială la gimnastică… (VEZI ȘI GALERIA FOTO)

  • porgras2.jpg
  • anaporgras.jpg
  • porgras4.jpg
  • porgras1.jpg
  • porgras.jpg
 

Ana Porgras, ajunsă la vârsta de 26 de ani, a fost campioană mondială la bârnă, la Rotterdam, în 2010. Ea s-a retras din activitatea competițională cu puțin timp înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra (2012), relatându-se, la acea vreme, despre un „scurt-circuit” avut cu antrenorii lotului național de gimnastică, Octavian Bellu și Mariana Bitang.

De ceva vreme, Ana Porgras s-a mutat la Brașov, unde așa cum a informat ziare.com, duce o viață liniștită. După cum se observă din pozele (1-5) postate pe contul său de Facebook, fosta mare sportivă arată înfloritor…

Mai nou, Ana Porgras și-a descoperit o nouă pasiune, echitația (foto 6).

„Prima experiență de acest gen! Prima interacțiune din viața mea cu un căluț, și ce căluț #velvet, de o eleganță aparte și de un calm de nedescris, mi-a transmis o energie cum nu am mai simțit în viața mea și m-a făcut să am încredere că totul e OK. Cei de la Vama Buzăului m-au ajutat și m-au făcut să mă simt cel mai confortabil, chiar dacă frica mea pentru aceste animale, divine de altfel, era îndeajuns de mare încât să nu mă fi apropiat…”, a postat Ana Porgras pe contul său de socializare.

„M-am schimbat, dar sunt foarte mulțumită de modul în care arăt. Pot să spun doar că sunt aceeași fată timidă, numai că viața te învață să fii mai îndrăzneț. Cea de acum este adevărata Ana, deși m-am schimbat inclusiv la nivel psihic”, a precizat Ana Porgras, pentru un blogger american, în 2017.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare