Sport

BRAȘOV. NOROC la tragerea la sorți. Cu cine se va duela campioana Ligii 4 pentru promovarea în Liga 3

 

La sediul Federației Române de Fotbal a avut loc în urmă cu câteva minute tragerea la sorți a meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga 3.

Astfel, campioana Ligii 4 Brașov se va duela pentru un loc în cel de-al treilea eșalon al fotbalului românesc cu învingătoarea din campionatul județean Covasna.

Meciul tur va avea loc pe 16 iunie pe terenul campioanei Ligii 4 Brașov, la ora 18.00, returul fiind programat pe 23 iunie, la ora 17.30, în Covasna.

La finalul turului Ligii 4 Brașov, pe prima poziție este AS „SR”, echipa înființată de fanii „stegari”, la egalitate de puncte, 39, cu Precizia Săcele. Aflată pe locul 3, Olimpic Zărnești, 37 p, se poate implica în lupta pentru câștigarea campionatului. Totuși, după mutările efectuate în această iarnă, cu prima șansă pare să plece AS „SR”, care a adus fotbaliști cu experiență la nivelul Ligii 1.

În Liga 4 Covasna, favorită pentru accederea la baraj este ASCS Nemere Ghelința, care la finalul turului ocupă primul loc, cu 36 p, urmată de AS Harghita Aita Mare, 33 p, și de AS Stăruința Zagon, 30 p.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button