Sport

BRAȘOV. Nicolae Pescaru: „Aici sunt acasă”!!! AS „SR” are un adversar dificil în Cupa României!!!

 

Legenda „stegară” Nicolae Pescaru a dat lovitura de începere a meciului câștigat sâmbătă de AS „SR” Brașov în fața celor de la Colțea, în Liga 4.

Cum a pășit pe gazonul Stadionului „Tineretului”, Nicolae Pescaru a exclamat emoționat: „Aici sunt acasă!”. Ca și Csaba Györffy, el a devenit președinte de onoare la AS „SR” Brașov, promițând să vină și la alte meciuri ale echipei antrenate de Lucian Petre, în funcție de vreme și dacă starea sănătății îi va permite.

La partida de alaltăieri de pe „Tineretului” a fost prezent și Ioan Mandoca, managerul sportiv al celor de la ACS Steagul Roșu Brașov, care i-a înmânat lui Vasile Dochița, președintele executiv al AS „SR” Brașov, 5 invitații pentru partida marilor orgolii care se va disputa în week-end pe Stadionul „ICIM”.

Așa cum s-a vehiculat, conducerea ACS Steagul Roșu va pune în vânzare bilete cu prețuri mari (chiar de 100 de lei, s-a zvonit) la derby-ului mult așteptat de sâmbătă.

Altfel, AS „SR” Brașov n-a avut parte de o tragere la sorți favorabilă în faza județeană a Cupei României. Damian & Co. vor evolua pe 31 octombrie, în deplasare, cu formația din Săcele, ocupanta locului secund în Liga 4.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare