Sport

BRAȘOV. NEBUNIE la Patinoarul „Olimpic”. Corona – Ujpest, meci cu 17 goluri

 

Fanii prezenți în această seară la Patinoarul „Olimpic” au avut ce vedea.

Corona Brașov și Ujpest au oferit o partidă senzațională în Erste Liga la hochei pe gheață, cu 17 goluri marcate. În medie, s-a înscris un gol la fiecare 212 secunde. Repriza a doua a fost cea mai bogată, cu 10 reușie, ultma treime fiind cea mai săracă din acest punct de vedere, cu doar 3 goluri înscrise.

Corona Brașov a reușit să se impună cu 11-6 (Balazs-Szabolcs 2, Fowlie, Labrecque, Gliga, Zs. Molnar, Rabbit 3, Trancă, Constantin / Sikorcin, Pokornyi, DiDiomete 2, N. Nagy, Reed). Mircea Constantin a reușit în acest duel primul gol în tricoul formației de la poalele Tâmpei.

Tot în această seară, Sport Club Miercurea Ciuc a trecut de Ferencvaros, 4-3 (Fodor, S. Rokaly, Rodney, Shalla / Rantanen 2, Kulmala) după prelungiri.

Cu 45 puncte acumulate în 22 de meciuri, Corona Brașov ocupă poziția a doua, șa distanță mare însă de liderul Sport Club Miercurea Ciuc, care are 63 de puncte din 24 de jocuri. Ferencvaros, 42 puncte din 20 de confruntări, ocupă locul 3.

Articole asemănătoare

Pentru „lupi” urmează o deplasare cu trei meciuri grele în Ungaria, cu DEAC (29 noiembrie), Ujpest (1 decembrie) și Ferencvaros (2 decembrie).

FOTO: Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button