Sport

BRAȘOV. Naționala U16, „bronz” European Open. Georgiana Olaru (ACS Transilvania Brașov), cel mai bun pivot al competiției

  • img-20180707-wa0009.jpg
 

Naționala sub 16 ani de handbal feminin a României a terminat pe poziția a treia Open-ul European, competiție care a avut loc săptămâna trecută în Suedia. Reprezentativa noastră, condusă de Carmen Buceschi, Mia Rădoi și Liliana Ștefan, a fost devansată de Ungaria și de Franța. În prima fază a turneului, „tricolorele” au învins Rusia, 18-13, Slovacia, 24-17 și Estonia, 29-11 și au remizat cu Elveția, 18-18. A urmat grupa principală, unde echipa noastră a trecut de Spania cu 29-21 și de Cehia cu 19-16, pierzând cu Ungaria, 20-30. Astfel, România a jucat finala mică, pe care a câștigat-o, 26-18, cu Elveția.

Georgiana Olaru, sportivă legitimată la ACS Transilvania Brașov, a fost declarată cel mai bun pivot al competiției din Suedia. În All Star Team, România a mai fost reprezentată de Alicia Maria Gogârlă, cel mai bun inter dreapta.

ACS Transilvania Brașov a mai avut o reprezentantă, pe Rebeca Necula.

„Premiul personal nu este atât de important pentru că vorbim de un sport de echipă. A fost o experiență extraordinară și sunt extrem de fericită că am reușit să ne întoarcem din Suedia cu medaliile de bronz. Am progresat foarte mult la Transilvania Brașov și îmi doresc să pot continua pe aceași linie. Sunt mândră că am reprezentat cu brio România, Brașovul și Clubul Sportiv Transilvania. Titlul de cel mai bun pivot la European Open se datorează și fetelor de la club, alături de care am crescut și alături de care am realizat performanțe foarte frumoase”, a declarat Georgiana Olaru.

„Sunt foarte fericită. Am reușit să ne întoarcem din Suedia cu medaliile de bronz și e un lucru extraordinar. Au fost acolo 20 de echipe naționale, cele mai bune din Europa, dar în final noi am urcat pe podium. Cred că ne-am ridicat la înălțimea așteptărilor și sunt convinsă că i-am făcut fericiți pe cei de acasă. Sunt fericită că fac parte din această generație și sunt mândră că două jucătoare de la Transilvania Brașov au fost prezente în echipa care a câștigat medaliile de bronz”, a punctat Rebeca Necula. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare