Sport

BRAȘOV. Momentul zero la FC Brașov. „Nu vrem să ne mai uităm la ceea ce s-a întâmplat în trecut, vorbim doar despre prezent”

 

La FC Brașov, organigrama a suferit câteva modificări. După cum se știe, administratorul judiciar Marian Brescan i-a delegat atribuțiile lui Vasile Solomon, care îndeplinește funcția de președinte. Apoi, unul dintre autorii imnului echipei FC Brașov, Viorel Morari, este noul director de marketing al clubului, urmând să se ocupe și de relația cu suporterii.

Cei doi și-au prezentat astăzi planurile într-o conferință de presă, în care s-a vorbit din nou de lucruri mărețe, despre o colaborare cu o academie a unui mare club din Europa și despre contracte de sponsorizare cum nu are nici o altă grupare din România. Totuși, realitatea e că în acest moment FC Brașov este un club îngropat în datorii și care are nevoie de un plan de reorganizare corect și bine făcut pentru a supraviețui.

„Sarcina mea este de a coordona și de a administra activitatea sub delegația, îndrumarea și supervizarea societății Top Expert. Vrem să avem un cadru economic sănătos la FC Brașov. Clubul este într-un moment dificil și e nevoie de sprijin din toate punctele de vedere pentru a depăși această perioadă de criză. Nu vrem să ne mai uităm la ceea ce s-a întâmplat în trecut, vorbim doar despre prezent. Toți cei care vor să vină lângă echipă vor avea informații corecte și transparență. Pentru a mai avea fotbal de performanță, FC Brașov nu trebuie să ajungă la faliment. Falimentul FC Brașov ar însemna lipsa de perspectivă a copiilor care fac fotbal în județul și orașul nostru. Ar trebui să joace la Liga 4 sau Liga 3 sau să se lase. Vrem să atragem investitori, ne dorim ca FC Brașov să devină o fabrică de produs jucători. Unii să îi folosim noi la seniori, alții să fie vânduți, să atragem venituri. Vrem o realție corectă cu organele locale, Consiliul Local, Primărie, Consiliul Județean. Sper să ajungem să ne mândrim cu un club puternic în viitor. Cu un club sănătos, cu un centru de copii și juniori puternic și cu sprijinul CL și al Primăriei, putem intra în discuții cu potențiali sponsori și investitori puternici. Sunt deja negocieri. Dacă acest club se pune pe picioare, va avea parteneriate pe care nu le are nici o altă formație din România. Parteneriate de lungă durată, cu sponsori de nivel mondial și o colaborare profesionistă cu o Academie de top din lume. Toate acestea se pot face doar dacă se va demara planul de reorganizare”, a declarat președintele Vasile Solomon.

La rândul său, Viorel Morari a comentat: „Vreau să existe un moment zero din care să pornim. Este un drum nou, fără lucruri ascunse. Un ajutor important așteptăm de la factorii locali. Vom face toate demersurile. Îmi doresc să modernizăm fațada stadionului, care arată ca a unui lagăr. Vrem să schimbăm aspectul stadionului. Acesta este primul obiectiv. Știm că tribunele aparțin de Ioan Nicolae, dar Marian Brescan a promis că va rezolva și această problemă. Eu îmi asum această modernizare, am găsit sponsori, care vor face acest lucru. Apoi, la meciul cu UTA, primii suporteri care vor cumpăra bilet vor primi o replică a tricoului de joc la un preț modic, 10 lei probabil. Vrem să îi îmbrăcăm pe toți cei care vin la meci pe «Tineretului» în galben. Am discutat cu Claudiu Tămârjan și cei de la Avantgarden își manifestă deschiderea să continuăm colaborarea. Contractul vechi s-a încheiat, vom pune la punct unul nou, îmbunătățit. E un mare avantaj că meciurile noastre sunt televizate”. 

Altfel, Vasile Solomon a anunțat că Steaua a virat o primă tranșă din suma datorată în urma transferului lui Chipciu la Anderlecht Bruxelles, restul banilor urmând să vină tot în rate. Apoi, din spusele oficialului „stegar” Sporting Pitești, formația care l-a format pe Chipciu, nu mai are de primit nici un ban.

CITEȘTE ȘI: 

FC BRAȘOV. Au sosit un mijlocaș ghanez și un fundaș grec!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button