Sport

BRAȘOV. Miruna Crasnic, antrenor secund la reprezentativa U18 a României

 

Miruna Crasnic, cea care este antrenor secund la Olimpia CSU Brașov, va ocupa aceeași funcție și la rerpezentativa U18 a României, unde va lucra împreună cu tenicianul Cătălin Tanase.

„După doi ani în care am lucrat cu domnul Calancea la lotul național U20, această convocare aduce o schimbare pentru mine. Mi-e foarte confortabil să lucrez cu Dan Calancea, pentru că ne cunoaștem foarte bine după patru sezoane la echipa de club și cei doi ani la lot, știu exact ce așteaptă de la mine, dar orice experiență care te scoate din zona de confort nu poate decât să te ajute să crești. Aștept cu nerăbdare. Cel mai mult m-a bucurat să aflu că la acest lot au fost convocate peste 20 de sportive. E mare lucru să ai o selecție așa mare și îmi da speranța că totuși are cine să vină din urmă și să preia ștafeta de la senioare. Sunt convinsă că se face tot posibilul pentru construi o echipă puternică. Faptul că s-a făcut o selecție așa mare și că există perioade de pregătire și în iarnă, nu poate decât să ne bucure și să fim încrezători că se fac pași în direcția care trebuie”, a declarat Miruna Crasnic.

Reprezentativa U18 a României va susține un stagiu de pregătire la Târgoviște în perioada 13-21 decembrie. De la CSU Brașov a fost convocată Daria Rusu. În acest cantonament vor fi și meciuri amicale, cu echipele similare ale Bulgariei și Macedoniei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button