Sport

BRAŞOV. Mihaela Hogaş, din nou pe podium în Cupa Mondială

 

După ce în urmă cu o săptămână, patinatoarea de viteză Mihaela Hogaş a câştigat două medalii, de argint şi de bronz, la etapa de Cupă Mondială de juniori şi neo­seniori de la Bjugn din Norvegia, şi în acest week-end, sportiva antrenată la Corona de Bogdan Stănescu a urcat de de două ori pe podium la etapa de la Enschende din Olanda. În a doua Cupă Mondială de juniori şi neo­seniori Mihaela Hogaş a câştigat „argintul” în proba de 500m şi „bronzul” în proba de 1000 m.

Despre medaliile câştigate de spor­tiva sa, antrenorul Bogdan Stănescu a spus: „Mihaela Ho­gaş a făcut nişte curse foarte bune, obţinând atât clasări pe podium dar şi timpi de invidiat. Drumul nostru către Jocurile Olimpice de iarnă 2022 Beijing continuă. Ne pregatim, acum, pentru Cupa României din decembrie, dar şi pentru Campionatul European de sprint de la Heerenveen din Olanda, în luna ianuarie 2020”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare