Sport

BRAȘOV. Micii sabreri s-au duelat la „Cupa CSM”

 

Micii scrimeri de la Corona au avut evoluții apreciate la „Cupa CSM” la sabie, competiție care a avut loc la finalul săptămânii trecute în sala de scrimă a clubului Dinamo.

În concursul băieților sub nouă ani, pe primele trei locuri au fost Teodor Bucur, Tudor Moise și Demian Dragomir, sportivi antrenați la Corona Brașov de Lucian Goicea şi Mircea Manciuc. Apoi, medalii de bronz au obținut Amalia Oprea, Eduatrd Dascălu (U11) și Rafael Scorţea (U13).

Altfel, la categoria U9 a fetelor cea mai bună a fost Stefania Bonceoagă, sportivă antrenată de Rareș Dumitrescu la Dinamo. La U11, câștigători au fost Ioana Crăciun (Dinamo) și Victor Nistorică (Steaua), iar la U13 s-au impus Ana Maria Botezatu (CSM Braşov, antrenor Marius Gălăţanu) și Sebastian Ristea (Dinamo).

„Este o mândrie pentru noi să vedem că după câteva luni de muncă, nişte copilaşi cărora noi le-am pus sabia în mână, aduc primele rezultate foarte bune pentru Corona. În urmă cu câteva luni participam cu ei la primul concurs, iar acum iată că la această competiție am reuşut să ocupăm întreg podiumul la Under 9 şi să obţinem rezultate care ne dau speranţe şi la celelalte categorii. Îi felicit pe copii dar şi pe cei care îi antrenează şi care fac totul pentru ca secţia de scrimă de la Corona să ajungă la un nivel de performanţă ridicat. Dacă la început aveam în sală o mână de copii, am ajuns ca de la o săptămână la alta tot mai mulţi copii să se alăture acestui sport care cândva era extrem de iubit, şi care aducea medalii preţioase pentru Braşov atât în competiţiile interne cât şi internaţionale. Am mare încredere că în câţiva ani scrima braşoveană îşi va recâştiga locul în elită iar Braşovul va da sportivi valoroşi loturilor naţionale”, a declarat Liviu Dragomir, directorul executiv al ASC Corona Brașov și antrenorul coordonator al secţiei de scrimă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare