Sport

BRAȘOV. Memorialul „Marian Măuță”, la a patra ediție!

  • mauta_2.jpg
 

A patra ediție a Memorialului „Marian Măuță” va avea loc sâmbăta viitoare, pe 7 decembrie, la sala de sport a Liceului „George Moroianu” din Săcele.

Competiția este dedicată memoriei fostului fundaș central Marian Măuță, cel care a plecat dintre noi pe 24 noiembrie 2013, la doar 37 de ani. În carieră, Măuță a evoluat la Tractorul Brașov sau la FC Brașov.

La turneu vor participa nouă formații, Precizia Săcele, Prietenii lui Măuță, Corona Brașov, Colțea 1920 Brașov, ACS Steagu Roșu Brașov, AFC Hărman, Cetățenii Ghimbav, AC Internațional și ACSM Codlea.

„Cei de la Râșnov ne-au refuzat. Ar fi frumos ca pentru astfel de momente să lăsăm deoparte totul. Este vorba despre un sportiv care a făcut ceva pentru acest județ. Probabil, ei sunt prea buni pentru astfel de evenimente. Cu siguranță, va fi un turneu frumos și cel mai important este că vom fi împreună pentru o zi, în memoria lui Marian Măuță”, ne-a declarat Aurel Bărbuță, organizatorul turneului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare