Sport

BRAȘOV. Meciuri de foc în primele etape pentru ACS „SR” Municipal. „Nu jucăm cu Barcelona sau Real Madrid, ci cu echipe de nivelul nostru. Dacă vrem să promovăm, trebuie să ne câștigăm meciurile”

 

ACS „SR” Municipal Brașov și-a aflat programul din Seria 3 a Ligii 3 (Detalii aici: BRAȘOV. Program INFERNAL pentru ACS „SR” în debutul sezonului. „Galben-negrii” întâlnesc toate rivalele la promovare în primele 5 etape).

„Dacă așa s-a tras, nu avem ce comenta. Oricum trebuia să jucăm cu toate adversarele. Primele șase etape vor arata valoarea echipei și ne vor spune ce avem de facut mai departe. E bine că jucăm acasă în tur cu Craiova și cu Turnu Măgurele. Apoi, până în retur, când vom merge pe terenurile lor, echipa se va suda. Mai mult, în iarnă vom aduce și întăriri”, ne-a declarat președintele Vasile Dochița.

Managerul sportiv Paul Enache a punctat: „Jucăm cele mai tari meciuri în primele cinci etape. Nu suntem clari cum s-a facut analiza și împărțirea în serii. Nu există nici un fel de motivație. Federalii spun că e un regulament ca echipele mai vechi să rămână în seririle lor, iar pe cele nou promovate să le pună în alte serii. E intoxicare. Au facut clar serii pentru promovarea anumitor echipe. Mai grav e că Brașovul are un reprezentant în Comitetul de Urgență care a aprobat seriile, care e și vicepreședinte al FRF (Octavian Goga – n.r.) și care trebuia să apere interesele județului, nu să cadă la pace. Oricum, echipa trebuie să fie pregatită. Nu jucăm cu Barcelona sau Real Madrid, ci cu echipe de nivelul nostru. Dacă vrem să promovăm, trebuie să ne câsitgăm meciurile”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare