Sport

BRAȘOV. „Meciul Stelelor de Crăciun”. Colțea, răpusă de echipa vedetelor – GALERIE FOTO

  • final2_245490.jpg
  • marianivan_245491.jpg
  • Iulica_245492.jpg
  • finalus_245493.jpg
  • petre_245494.jpg
  • vedete_245495.jpg
 

Sala Sporturilor „D. P. Colibași” a găzduit miercuri seară a treia ediție a evenimentului caritabil „Meciul Stelelor de Crăciun”. Biletul de intrare a constat într-o donație, alimentele, hainele și jucăriile strânse urmând să ajungă la copiii de la centrul de la Brădet.

Pe parchet, față în față au fost Colțea 1920 Brașov și o echipă a vedetelor, cea din urmă impunându-se cu 13-11. Marian Ivan 4, Florentin Petre 3, Tibi Ghioane 2, Romeo Surdu 2, Adrian Veștea și Iulian Popa au marcat pentru învingători, care l-au avut antrenor principal pe prefectul Brașovului, Marian Rasaliu. Pentru Colțea au punctat Călugăreanu 4, Isac 3, Burciu, Radu, Nicodim și Ioniță.

„Este un eveniment extraordinar, organizarea a fost una de excepție și suntem foarte bucuroși că am putut fi aici, că am putut participa la această acțiune caritabilă. Astfel de evenimente ar trebui să se organizeze și în alte zone din țară, pentru că noi venim mai ales atunci când știm că putem ajută pe cineva”, a declarat Florentin Petre.

Căpitanul echipei vedetelor, președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a comentat: „Este foarte important să ne implicăm în astfel de evenimente, în acțiuni de caritate și e foarte frumos să dăruim câte ceva măcar de sărbători. Mă bucur că am putut fi prezent, a fost un eveniment superb și sper ca organizatorii să continue această tradiție”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare