Sport

BRAȘOV. Meciul sezonului pentru AFC Hărman. „Diferența va fi făcută de mici detalii”

 

Runda a 28-a a Ligii 3 la fotbal, Seria 1 va decide în mare măsură formația care va promova în eșalonul secund. Mâine, de la ora 18.00, are loc duelul dintre primele două clasate, AFK Miercurea Ciuc (59 p) și AFC Hărman (58 p). În condițiile în care ocupanta poziției a treia, Știința Miroslava, are 57 de puncte, egalul în meciul din Harghita nu favorizează nici una dintre cele două combatante, ambele având nevoie de victorie pentru a lua o opțiune importantă în lupta pentru promovae.

„Pentru mine, ca antrenor, este un simplu meci de campionat. Noi trebuie să demonstrăm că suntem cea mai bună echipă din serie. Se vor confrunta două formații bine organizate. Cred că diferența va fi făcută de mici detalii, de inspirația jucătorilor. Pentru noi, promovarea ar reprezenta un bonus, nu ne-a fost impusă de conducere, dar ne-o dorim în vestiar”, a declarat antrenorul Florin Stângă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button